Sıhhi Tesisat Ustası

Wiki Article

Evlerdeki su tesisatları, kullanıma uygun temiz suyun musluklara gelmesini sağlayan temiz su tesisatları ve atık suların kanalizasyona ulaşmasını sağlayan kirli su tesisatlarından oluşur. Gerek eski gerek yeni evlerde sık sık tesisat arızaları ile karşılaşırız.

Her türlü sıhhı tesisat isleriniz yapılır yaptımız islerde herzaman memnuniyet ön plandadır ve yaptımız işler garantimizdedir

Mobil hizmetimizle müşterilerimizin ihtiyaç duyduğu her an yanında olmak, tesisat sorunlarına anında müdahale etmek advertına firmamızın temel prensiplerinden biridir.

4 adet petek yeri büyütülecek one adet tuvalet yeri yapılacak (alaturka tuvalet yeri alafıranga tuvalet olucak banyoda 40 süzgeç yeri yapılacak yer şilede İstanbulda gelecek ustayı arabayla evinden alıp işi bittiğinde evine bırakma imkanımız var

1995 yılından beri Sıhhi Tesisat, Güneş Enerjisi tesisatı ve halen de Doğalgaz Tesiat ustalığı yapmaktayım. İşim gereği kaynak makinesi ve birçAlright ekipmanı kullanmaktayım.

24 yıllık tecrübemiz ile siz değerli müşterilerimize hizmet vermekten gurur duyarız yaptığımız işlerimiz garantili olmaktandır anahtar teslim daire itina ile yapılır

Her türlü tesisat işleri önemle ve titizlikle yapılır Tadilat ve Su Tesisat Ustası yenileme 24 saat hizmet verilmektedir

Sorunlarınıza anında müdahale ederek yaşam alanlarınızı güvenli ve konforlu hale getiriyoruz.

Sıhhi tesisat ustası olarak çalışabilmek için adayların bu alanda ustalık belgesine sahip olmaları temel gerekliliklerden birisidir. Adayların Mesleki Eğitim Merkezlerinde verilen teorik eğitimin ardından ustalık sınavına katılmaları Su Tesisatçısı gerekir.

Sancaktepe Su Tesisatçısı arıyorsanız İstanbul'un profesyonel su tesisatçısını hemen arayın.

Binamızın pis su hattından yayılan koku sorununun çözümü ve kanalizasyon hattındaki eksiklikleri giderdikleri için Bekir usta ve diğer ustaların yaptıkları iş10 son derece memnun kaldım. Herkese İstanbul En Yakın Tesisatçı tavsiye ederim.

İstanbul Tesisat ekibi hem su kaçağı bulma hem de diğer sıhhi tesisat işlemleri ile alakalı dimensions yardımcı olacaktır. Tek yapmanız gereken sıhhi tesisat İstanbul En Yakın Tesisatçı hizmeti almak için bizi arayarak randevu oluşturmak! Üstelik ekibimiz en kısa sürede adresinize gelerek taleplerinize cevap verecektir.

Giresun En yakın Su Tesisatçısı alanında yapılacak olan doğru hamleler sayesinde masrafınız yarı yarıya düşecektir ve bu anlamda da sizler en tasarruflu En Yakın Su Tamircisi süreci elde edeceksiniz. Sitemiz de yer alan ustalarımız tesisat alanında ki başarıları ile ün salmışlardır, bölgeniz de yakın olan ustaları sitemiz içerisinde gözlemleyebilecek ve bu alanda ki çalışma ortamını en iyi şekilde sizlerde elde edeceksiniz.

1998 yılında çekıdekten yetısmıs bırı olarak sizlere sorunsuz kusursuz hızmet vermek ıcın burdayım

Report this wiki page